CIubuI pensionariIor va fi gata în Iuna octombrie

clubul pensionarilorIeri dimineaţă, primarul Cristian Stan, vicepri-marul Carmen Holban şi alţi membri din staff-ul executivului Primăriei Târgovişte au efectuat o vizită de lucru pe şantierul primului club al pensionarilor din municipiu. Este vorba despre un proiect cu o valoare de 500000 lei, bani de la bugetul local, care presupune transformarea fostului punct termic de lângă Piaţa Select (PT 3) într-o locaţie primitoare pentru persoanele de vârsta a treia.
Primarul Cristian Stan a precizat cu acest prilej că stadiul fizic de realizare este de 40%, ceea ce înseamnă că obiectivul va putea fi pus la dispoziţia beneficiarilor în luna octombrie. Clubul va dispune de o sală multifuncţională de 200 de metri pătraţi şi vor fi asigurate inclusiv servicii medicale gratuite. Vor avea acces toţi pensionarii din Târgovişte, cu singura condiţie de a prezenta o adeverinţă medicală din care să rezulte că nu suferă de boli contagioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şomajul înregistrat a scăzut în ultimii ani

După o evoluţie constant ascendentă până în anul 2013, numărul şomerilor înregistraţi în Dâmboviţa a scăzut constant. Astfel, de la un maxim de 17.157 persoane în decembrie 2013, la finele anului trecut mai figurau în evidenţele oficiilor forţei de încă 14.296 persoane. Tendinţa descrescătoare s-a menţinut şi în acest an, […]