Published On: vin, feb. 14th, 2020

Bănuiţi de evaziune fiscală, reţinuţi de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi de 26 şi 51 de ani, din Româneşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.
Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru dispunerea unor

măsuri preventive.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada iunie 2012- decembrie 2013, în calitate de
administratori de fapt şi de drept, cei doi nu ar fi evidenţiat în documentele legale ale societăţii o parte din operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile realizate în relaţia cu o altă societate comercială.
De asemenea, cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi evidenţiat în contabilitate cheltuieli cu achiziţii nereale de mărfuri şi prestări servicii. Prejudiciul este estimat la 1.778.162 lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro