ANA MARIA BĂLACHE, VICECAMPIOANĂ A ROMÂNIEI LA 100 METRI

Mihai ROŞOIU

Atleta Ana Maria Balache continuă să aibă parte de evoluții tot mai bune în competițiile oficiale! Marea speranță a Clubului Sportiv Târgoviște a impresionat din plin la Campionatul Național de Atletism U16, desfășurat la Craiova. La capătul unor evoluții pe măsură, eleva Desdemonei Banu Ionescu a reușit să cucerească două medalii extrem de importante.
În proba de 100 metri, atleta clubului nostru a devenit vicecampioană a României, după ce acele ceasului s-au oprit la 12.83. Pentru a intra în posesia medaliei de argint, Ana Maria a tras din răsputeri pe întreaga durată a cursei.
În schimb, în proba de 200 metri, sportiva de la CS Târgoviște a obținut bronzul, după ce a încheiat proba, cu timpul de 26.58. În urma timpilor obținuți la Craiova, Ana Maria a realizat Personal Best în ambele probe.
Tot în acest an, dar în luna martie, la Campionatul Național Indoor pentru juniori 3 (U16), în sala de atletism din Bacău, Ana Maria Balache a cucerit argintul în proba de 400 metri și bronzul la 60 de metri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Sufletul și imaginile lui Oglinzi târzii, de George D. Piteș, Editura Bibliotheca

Despre suflet se scrie mult, tot timpul, tot despre el se spun și se cred multe, iar despre reprezentările și despre imaginile închipuite ale lui la fel. Unele cuvinte reușesc să cuprindă anumite stări ale lui, anumite adâncimi, anumite imagini și reprezentări. Unele firi sunt mai aproape de frecvențele lui, […]