Iarna în toată regula în masivul dâmboviţean Bucegi, DJ 713 este închis iar drumarii de la LDP Dâmboviţa acţionează

Date:

Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din ultimele 24 de ore, înregistrate în zona montană a judeţului Dâmboviţa şi care au favorizat înzăpezirea

drumului judeţean 713, precum şi avertizările Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru următoarea perioadă, autorităţile Judeţului Dâmboviţa şi cele din Judeţul Prahova au luat măsura închiderii circulaţiei rutiere pe acest traseu, cu semnalizarea de informare corespunzătoare.
Facem precizarea că DJ 713 rămâne închis circulaţiei publice până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi finalizarea activităţilor specifice, de înlăturare a cantităţilor de zăpadă aduse de viscolul din zonă.
Recomandăm participanţilor la trafic şi turiştilor să respecte şi să acorde atenţie sporită indicatoarelor de restricţie instalate şi să se informeze, în prealabil, dacă sectorul mai sus-menţionat este într-o stare corespunzătoare pentru accesul rutier.
Menţionăm, totodată, că SC LDP Dâmboviţa SA, operatorul care are contractate serviciile de deszăpezire, depune eforturi susţinute şi întreprinde toate activităţile specifice pentru a reduce perioada de închidere a circulaţiei.
Accesul către platoul Padina – Peştera se poate realiza în condiţii specifice sezonului rece pe traseul DJ 714 Glod -Sanatoriul Moroeni – Zănoaga – Bolboci -Padina Peştera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cardurile de alimente sunt  încărcate zilele acestea cu o nouă tranșă de 250 de lei

 Cardurile de alimente (tichete sociale) sunt  încărcate cu o...

Zilele județului Dâmbovița: Concerte, artificii și emoție în Parcul Chindia

Zilele județului Dâmbovița au încheiat cu succes cea de-a...

Incendiu, la o  hală din Răcovița

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 00:02 la...