Iarna în toată regula în masivul dâmboviţean Bucegi, DJ 713 este închis iar drumarii de la LDP Dâmboviţa acţionează

Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din ultimele 24 de ore, înregistrate în zona montană a judeţului Dâmboviţa şi care au favorizat înzăpezirea

drumului judeţean 713, precum şi avertizările Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru următoarea perioadă, autorităţile Judeţului Dâmboviţa şi cele din Judeţul Prahova au luat măsura închiderii circulaţiei rutiere pe acest traseu, cu semnalizarea de informare corespunzătoare.
Facem precizarea că DJ 713 rămâne închis circulaţiei publice până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi finalizarea activităţilor specifice, de înlăturare a cantităţilor de zăpadă aduse de viscolul din zonă.
Recomandăm participanţilor la trafic şi turiştilor să respecte şi să acorde atenţie sporită indicatoarelor de restricţie instalate şi să se informeze, în prealabil, dacă sectorul mai sus-menţionat este într-o stare corespunzătoare pentru accesul rutier.
Menţionăm, totodată, că SC LDP Dâmboviţa SA, operatorul care are contractate serviciile de deszăpezire, depune eforturi susţinute şi întreprinde toate activităţile specifice pentru a reduce perioada de închidere a circulaţiei.
Accesul către platoul Padina – Peştera se poate realiza în condiţii specifice sezonului rece pe traseul DJ 714 Glod -Sanatoriul Moroeni – Zănoaga – Bolboci -Padina Peştera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spitalul Judeţean din Târgovişte va avea un aparat de testare care depistează noul coronavirus

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a spus în cadrul unei videoconferinţe cu presa locală că lupta contra răspândirii COVID-19 este tot ce contează acum, măsurile de protecţie faţă de oamenii afectaţi direct şi indirect, măsurile pentru asigurarea serviciilor de sănătate în toate unităţile sanitare din România. Mai mult, liderul Corneliu […]