TRAFIC RESTRICŢIONAT ÎN TÂRGOVIŞTE

boriga„Îi rog pe târgovişteni să dea dovadă de solidaritate şi unitate. Vor fi două luni foarte grele, însă se va munci şase zile din şapte câte 12 ore în fiecare zi, pentru ca lucrările să se termine cât mai repede. Practic, se va reface în totalitate infrastructura rutieră. Sunt lucrări ample şi va fi nevoie să punem cu toţii umărul ca să trecem cu bine peste această vară”, a declarat Gabriel Boriga în debutul conferinţei de presă.
De ieri, 2 iunie 2014, circulaţia rutieră va fi blocată parţial pe două mari bulevarde din Târgovişte – Unirii şi Tudor Vladimirescu, care se continuă cu I.C. Brătianu. Lucrările de reabilitare vor dura două luni de zile. În prima etapă, se va bloca accesul pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, între sensurile giratorii de la intersecţiile cu Bulevardul Carol I şi Şoseaua Găeşti. Variantele de ocolire sunt la îndemâna oricărui şofer. Fie pe la gară, fie pe strada care leagă Bulevardul Carol I cu strada Col. Băltăreţu, imediat după sediul MDI TV.
De asemenea, de marţi -3 iunie, se va restricţiona circulaţia la două benzi pe Bulevardul Tudor Vladimirescu până la intersecţia cu strada Lt. Stancu Ion, tronson care măsoară 1,2 km. Cetăţenii sunt rugaţi să încerce să evite pe cât posibil această rută întrucât traficul va fi îngreunat. Prin urmare, fiecare şofer ar trebui să-şi ia o marjă de timp de 10 – 15 minute pentru a fi sigur că va ajunge la destinaţie la ora stabilită.
În cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană -Zona A, în prima etapă se va restricţiona traficul la două benzi pe Bulevardul Unirii, zona cuprinsă între redacţia ziarului Dâmboviţa şi strada Transilvaniei (Restaurant Vatra). Ca şi în cazul PIDU-lui B, conducătorii auto sunt rugaţi să utilizeze acest traseu numai şi numai dacă nu au alte rute de ocolire pentru a ajunge la destinaţie. De asemenea, primarul Gabriel Boriga solicită riveranilor să nu mai parcheze pe Bulevardul Unirii, astfel încât traficul, şi aşa îngreunat din cauza lucrărilor de reabilitare, să nu fie efectiv ştrangulat.
Vor acorda sprijin toate forţele de ordine: Poliţie, jandarmerie, Poliţie Locală şi Municipal Security – firma de pază a Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

P. Lorelai şi-a lansat un nou volum chiar de Ziua Copilului

Chiar de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, Primăria Târgovişte şi Editura Biffart au organizat, într-un decor de invidiat – ruinele Curţii Domneşti, lansarea unui nou volum semnat de P. Lorelai şi intitulat „Eroii culturii dâmboviţene”. Evenimentul nu a trecut neobservat şi s-a bucurat de prezenţa unui numeros public, iar […]