Târgurile de toamnă de la Fieni, Conţeşti şi Băleni sunt în atenţia jandarmilor dâmboviţeni

0 0

jandarmeriaIn perioada 25 – 30 octombrie a.c, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa vor asigura climatul de ordine şi siguranţă publică în zonele de desfăşurare a târgurilor de toamnă prilejuite de sărbătoarea religioasă „Sfântul Dumitru”, ce vor avea loc în oraşul Fieni şi localităţile Conţeşti şi Băleni. Totodată, jandarmii vor fi prezenţi aproape de cetăţeni la activităţile ce se vor desfăşura în Piaţa Tricolorului din municipiul Târgovişte la „Chindia Fest -Zilele Recoltei Dâmboviţene”, precum şi în localităţi de pe Valea Dâmboviţei şi Valea Ialomiţei, la tradiţia românească prilejuită de „Focul lui Sumedru”.
Având în vedere experienţa din anii precedenţi, când s- a înregistrat o mare fluenţă de persoane, adresăm participanţilor următoarele recomandări:
• să evite consumul excesiv de alcool;
• să nu poarte asupra lor arme albe sau de foc;
• să aducă la cunoştinţa forţelor de ordine, eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
• să ceară, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un turist a ajuns cu maşina într-o râpă din zona Dichiu

In urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga şi salvamontiştii au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unei persoane care se afla în dificultate. Turistul, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman se afla în deplasare cu autoturismul […]