Un turist a ajuns cu maşina într-o râpă din zona Dichiu

masina-in-rapaIn urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga şi salvamontiştii au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unei persoane care se afla în dificultate.
Turistul, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman se afla în deplasare cu autoturismul pe DJ 713 Dichiu-Peştera, spre un loc de cazare din zona Peştera.
La un moment dat, în zona Dichiu din cauza ceţii dense a părăsit partea carosabilă oprindu-se pe marginea unei râpe de aproximativ 4 metri adâncime.
In urma acţiunii salvatorilor montani, turistul a fost scos nevătămat din maşină şi ajutat să deblocheze autovehiculul, după care şi-a continuat deplasarea spre Peştera.
Acţiunea de salvare s-a încheiat după o oră.
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Percheziţii la Tătărani

Poliţiştii din Dâmboviţa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Invervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R, au făcut 30 de percheziţii, la domiciliile unor persoane din comuna Tătarani, bănuite de comiterea de infracţiuni economice.189 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliţie […]