Târgovişte: Încă cinci proiecte pentru modernizarea infrastructurii de educaţie

Ieri dimineaţă, în şedinţa extraordinară, consilierii locali târgovişteni au votat mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-eco-nomici pentru obiective de investiţii privind modernizarea infrastructurii educaţionale pre-universitare. Este vorba despre lucrări de modernizare, reabilitare şi extindere şi, după caz, eficientizare energetică, la Şcoala Gimnazială Matei Basarab, la liceele tehnologice Nicolae Mihăescu şi Constantin Brâncoveanu şi la grădiniţele cu program prelungit nr. 13 şi nr. 15.
Complementar au fost aprobate proiectele de hotărâre privind cofinanţarea acestor proiecte, caracterul extraordinar al şedinţei fiind justificat prin faptul că, pentru a obţine finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, proiectele trebuie depuse la Ministerul Dezvoltării în termen de maxim 30 de zile de la data aprobării Legii bugetului de stat.
Ultimul punct de pe ordinea de zi a şedinţei a fost aprobarea temei de proiectare pentru obiectivul „Modernizare şi reabilitare drumuri de interes local în municipiul Târgovişte -Lot 2.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În majoritate, şcolile şi liceele au optat pentru "Şcoala altfel" în săptămâna 22-26 mai

Spre deosebire de anii trecuţi, în anul şcolar 2016-2017 instituţiile de învăţământ gimnaziale şi liceele au avut posibilitatea să aleagă perioada de desfăşurare a programului „şcoala altfel”. În Dâmboviţa, potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean, toate şcolile gimnaziale şi şapte dintre licee au optat pentru intervalul 22-26 mai, zece licee au […]