Târgovişte: Continuă lucrările de amenajare a zonei centrale a oraşului

0 0

In cadrul unui proiect de reabilitare se prevede amenajarea unui spaţiu pieton-al şi de petrecere a timpului liber, care va întregi modernizarea zonei centrale a municipiului Târgovişte.
„Am făcut o vizită în teren pe şantierul aferent proiectului „Reabilitare şi Modernizare Piaţa Revoluţiei, Municipiul Târgovişte”, proiect care va schimba din temelii întreaga zonă pietonală care porneşte de la Bulevardul Libertăţii, prin faţa fostei cofetării „Casata”, către Primăria Târgovişte, precum şi trotuarul din faţa blocurilor C, până la sediul ITM Dâmboviţa.
în linii mari, sunt realizate lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent şi de realizare a unui pavaj nou, diferenţiat, în funcţie de specificul suprafeţei, se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zonă de relaxare pentru grupuri, coşuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă), iluminatul exterior urmând a fi inclusiv încastrat în pavaj”, a transmis Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte.
Valoarea contractului este de 1.844.560 lei, iar durata de execuţie nu va depăşi finalul anului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pro România continuă prezentarea candidaţilor pentru funcţia de primar

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a continuat prezentarea candidaţilor pentru funcţia de primar, decişi să facă o figură frumoasă la alegerile locale din 27 septembrie. Din ultimul lot au făcut parte: – Mihai Alexe Tănase, candidat pentru Primăria Mogoşani Gheorghe Voican, candidat pentru Primăria I.L. Caragiale Virgil Tudor, […]