SUCCES MARE LA BRAŞOV CSTBv Olimpia CSU Braşov – CS Municipal Târgovişte 72 – 91 (25 – 29,17 -19,15 -14,15 – 29)

Mihai ROŞOIU

După trei jocuri fără victorie în actualul campionat, echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a reuşit primul succes. Elevele lui Cătălin Tănase s-au impus pe terenul Olimpiei Braşov, o formaţie incomodă, dar care nu a avut nicio şansă în faţa dâmboviţencelor, care au controlat partida de la un capăt la celălalt.
A fost o confirmare a creşterii de formă pe care au arătat-o baschetbalistele din Târgovişte, care rataseră la mustaţă un succes meritat contra vicecampioanei din Satu Mare.
Aşa cum o arată şi caseta statistică, partida de la Braşov s-a desfăşurat într-o singură direcţie, CS Municipal câştigând trei dintre cele patru reprize ale duelului disputat sâmbătă seara în Sala D.P. Colibaşi.
Ancuţa Stoenescu a fost, din nou, principal marcatoare a Municipalului, însă de data aceasta, experimentata jucătoare a Târgoviştei a avut în Poole un ajutor de nădejde, cele două trecându-şi în cont mai bine de jumătate dintre punctele echipei în meciul din weekend.
Pentru CS Municipal Târgovişte urmează o nouă partidă dificilă, de data aceasta pe teren propriu.
Astăzi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgovişte se joacă meciul dintre CS Municipal şi Universitatea Cluj. Intrarea în Polivalentă pentru acest eveniment este liberă!
Casetă tehnică CSTBv Olimpia CSU Braşov – CS Municipal Târgovişte 72 – 91 (25 -29, 17 – 19, 15 – 14, 15 -29)
Braşov: B. Pesovic 9, K. Arsenic 13, F. Ferenczi 20, A. Podar 16, C. Bartee 13. Au mai jucat: R. Szmuktu 1, A. Al Ash Hab, R. Filip. Antrenor: Dan Calancea Târgovişte: G. Irimia 19, C. Popescu, A. Stoenescu 27, P. Poole 21, L. Toma 7. Au mai jucat: T. Kilin 5, A. Chivu, M. Coker 10, L. Vaida.
Antrenor: Cătălin Tănase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE FARA EMOŢII LA GALAŢI CSU Belor Galaţi - CS Municipal Târgovişte 0-3 (15-25,19-25, 23-25)

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a atins obiectivul în partida de pe malul Dunării. în faţa unei adversare nou-promovate, dar cu gânduri mari, elevele lui Valerijan Luka sau impus aşa cum şi-au propus: scurt şi fără să lase loc de interpretări. Primul set a fost şi cel […]