Şcoala Tudor Vladimirescu ar putea beneficia de o sumă record pentru extindere şi modernizare

„Dacă tot discutăm despre infrastructura educaţională, să spunem că este în momentul de faţă în perioada de aprobare a finanţării şi investiţia de la Şcoala Nr. 6 „Tudor Vladimirescu”, un proiect foarte important ca valoare, este vorba despre aproximativ 23 de milioane de lei. Am depăşit de fiecare dată câte un record, cea mai mare investiţie din istoria infrastructurii educaţionale târgoviştene era Şcoala „Matei Basarab”, iată că acum Şcoala Nr. 6 „Tudor Vladimirescu” devine cea mai mare investiţie. Sperăm să semnăm cât mai rapid contractul de finanţare şi pentru această unitate de învăţământ şi să putem să începem lucrările şi acolo”, a declarat într-o conferinţă de presă primarul municipiului Târgovişte.
La acest moment sunt în curs lucrări de extindere şi reabilitare pe fonduri europene la şcolile gimnaziale „Matei Basarab” şi „Mihai Viteazul”, despre aceasta din urmă, aflată în stadiu avansat, primarul Cristian Stan declarând că îşi va redeschide porţile la începutul noului an şcolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria "Mircea fă-te că lucrezi"

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a declarat că sesiunea parlamentară extraordinară nu este decât o acţiune de imagine, că face parte din categoria „Mircea fă-te că munceşti”. A argumentat Ţuţuianu prin aceea că „nu este niciun proiect de lege serios pe ordinea de zi, în afară de proiectul […]