Prof. Floarea Rădulescu, primarul comunei Cornăţelu: Realizăm integral obiectivele propuse pentru acest an

0 0

floarea radulescuDeşi nu am ajuns încă la jumătatea anului, prof. Floarea Rădulescu, primarul comunei Cornăţelu, se poate mândri cu câteva realizări cu impact deosebit asupra vieţii sociale, a creşterii nivelului de trai în comunitate.
Cu finanţare de la bugetul de stat, acordată în condiţiile O.G. 28, a fost finalizată şcoala nouă din satul de centru. „Este o clădire modernă, cu patru săli de clasă spaţioase, cancelarie, bibliotecă şi toate dotările necesare, aici urmând să înveţe elevii din ciclul primar. Fiind profesor de meserie, încerc o satisfacţie deosebită atunci când mă gândesc la faptul că, la 50 de ani distanţă în timp, inaugurăm o şcoală nouă la Cornăţelu”.
Primarul Floarea Rădulescu a mai precizat că şcoala va fi deschisă elevilor începând cu 15 septembrie. Şi tot la 15 septembrie va fi făcută recepţia căminului cultural din satul Cornăţelu, reabilitat complet şi dotat ca la carte, proiect finanţat cu fonduri europene, alocate prin Grupul de Acţiune Locală Cornăţelu -Conţeşti – Sălcioara.
Un alt capitol prioritar pentru Floarea Rădulescu a rămas modernizarea drumurilor din comună. Prin asocierea dintre consiliul local şi consiliul judeţean s-a finalizat asfaltarea pe o lungime de trei km de drumuri în satul Bolovani. Investiţia a fost de 1,4 milioane lei, jumătate din sumă fiind suportată de la bugetul local.
Pe încă două străzi, în lungime de 1,2 km, a fost turnat primul strat de asfalt, proiectul având finanţare tot prin Grupul de Acţiune Locală. Nu au fost uitaţi nici locuitorii satelor Slobozia şi Alunişu.
În beneficul acestora va fi asfaltat drumul în lungime de peste doi kilometri, costurile fiind suportate integral de la bugetul local. Ca o scurtă concluzie, administraţia publică din Cornăţelu continuă să se menţină printre cele mai eficiente din judeţ, reuşind să dezvolte, de la an la an, o comună care, nu cu mult timp în urmă, era aproape lipsită de viitor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F. CM. Targoviste A legat două victorii

Elevii profesorului Puiu Becheanu au venit zâmbitori din voiajul de la Piteşti. Au învins cu 2-0 (Săndules-cu 14 şi Mihăilă 79) pe S.C.M. Argeş Piteşti. „Tunarii” târgovişteni au stăpânit terenul şi meciul. Au avut siguranţă în stil. Au combinat la mijlocul terenului. „Găselniţa” lui Becheanu, cu Leţu închizător, a fost […]