La Niculeşti, funcţionează Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor

A fost inaugurat Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Niculeşti. Noul sediu funcţionează la etajul 1 al primăriei acestei localităţi, iar investiţia a fost realizată de autorităţile locale.
Prin înfiinţarea acestei structuri, la nivel local, locuitorii comunei Niculeşti vor beneficia de servicii de eliberare a documentelor de identitate şi stare civilă fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze la sediul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din localitatea Corneşti. În cadrul acestui departament, deschis publicului începând de astăzi, vor lucra 3 angajaţi (doi pentru servicii ce ţin de evidenţa persoanei şi unul pentru cele de stare civilă).
La eveniment au mai participat: Claudia Gilia, deputat, Mihai Daniel, directorul Serviciului Judeţean de Evidenţă Informatizată a Persoanei, Dorinel Soare, primarul comunei Niculeşti, angajaţi din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Niculeşti.
Cu acest prilej, preşedintele

Alexandru Oprea a transmis: „Este un serviciu util locuitorilor comunei Niculeşti. Aceştia nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze dintr-o localitate în alta. Treptat, veţi avea aici, la Niculeşti, tot ceea ce este nevoie pentru o administraţie de nivel european. Vă felicit!”
Primarul comunei Niculeşti, Dorinel Soare: „Mă bucur că am reuşit după mai mulţi ani să dăm în folosinţă acest serviciu.

Mulţumesc tuturor celor care sau implicat în realizarea lui, mulţumesc domnului preşedinte al consiliului judeţean pentru că ne-a sprijinit pentru înfiinţarea acestuia şi ne bazăm pe sprijinul domnului director Mihai Daniel. Va fi un mare ajutor pentru cetăţenii noştri în ceea ce priveşte eliberarea cărţilor de identitate. Avem deja solicitări, iar de mâine suntem pregătiţi să începem activitatea.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sesiunea august - septembrie 2020 a examenului naţional de bacalaureat începe astăzi, 24 august

Peste 42.700 de candidaţi s-au înscris în vederea susţinerii probelor din a doua sesiune (august – septembrie) a examenului naţional de bacalaureat 2020, începând de astăzi, luni, 24 august. Conform datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene, din totalul celor înscrişi, peste 24.900 de candidaţi provin din promoţia 2019-2020, iar aproximativ […]