Published On: mie, sept. 4th, 2019

Infracţiuni şi contravenţii constatate de poliţiştii din Dâmboviţa în ultimele 24 de ore

nichiduta.ro

225 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de efective de jandarmi, au fost angrenaţi în activităţile de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost constituite 96 patrule, dintre care 79 de la ordine publică şi utilizate 91 autospeciale, 16 fiind de la rutieră.
Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 40 de evenimente, dintre care 26 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 26 de infracţiuni. Dintre acestea, 13 au fost contra persoanei, 6 contra patrimoniului şi 4 la regimul rutier. În cadrul activităţilor din teren, poliţiştii au aplicat 322 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de 110.765 de lei. De asemenea, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.
În după-amiaza zilei trecute, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au depistat un bărbat în timp ce conducea un vehicul neînmatriculat.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta avea anulată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un doar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro