Dobra: Două cămine cultural modernizate şi sediul de primărie inaugurate în aceeaşi zi

0 0

dobraO zi importantă pentru cetăţenii comunei Dobra a fost dumincă trecută, când au fost inaugurate nu mai puţin de trei obiective realizate cu fonduri europene. Este vorba despre căminele culturale din cele două sate, Dobra şi Mărceşti şi de sediul primăriei, astăzi ca nou, după efectuarea unor lucrări complexe, care au inclus subzidire, consolidare, înlocuirea fenestraţiei, înlocuirea instalaţiei electrice. Au fost realizate instalaţii sanitare şi termice şi a fost construită şarpantă nouă, valoarea totală a proiectului fiind de 850.488 lei, fonduri europene acesate prin Grupul de Acţiune Locală Dobra-Băleni. Tot prin GAL au fost finanţate proiectele de reabilitare şi modernizare a celor două cămine culturale, dotarea acestora cu grupuri sanitare şi sisteme de încălzire cu centrală termică. La Dobra au fost alocate 1.076 milioane lei şi 712.260 lei la Mărceşti. La inaugurare, alături de primarul Gheorghe Nica au fost preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, loan Marinescu, prefectul judeţului şi foarte mulţi cetăţeni, obişnuiţi de altfel cu asemenea momente şi mereu aproape de edilul căruia i-au încredinţat până acum patru mandate consecutive.
Atât preşedintele Ţuţuianu cât şi prefectul loan Marinescu s-au adresat cetăţenilor din Dobra şi Mărceşti asigurându-i că le sunt aproape şi că vor urma şi alte investiţii care să le facă viaţa mai bună. Lau felicitat pe primarul Gheorghe Nica, unul din puţinii edili din judeţ care s-a priceput să valorifice toate oportunităţile de finanţare, din fonduri europene, de la bugetul de stat ori obţinute în urma asocierii cu consiliul judeţean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte a intrat în vacanţă. A terminat sezonul cu o victorie într-un amical la Pucioasa

Echipa din Vechea Cetate de Scaun a avut un parcurs bun în sezonul de toamnă (13 etape din tur şi cinci etape din retur) jucând curajos, degajând forţă şi siguranţă. Mai toţi componenţii şi-au cunoscut la perfecţie propriile slăbiciuni. Chindia a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, cu […]