De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi

0 0

In urma iniţiativei unui voluntar ISU care activează şi ca poliţist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă din comuna Vulcana Băi.
Salvatorii târgovişteni nu sunt la prima acţiune umanitară. De această dată, acţiunea pompierilor vizează doi fraţi, o fată de 8 ani şi un băiat de 10 ani care au fost părăsiţi de părinţi şi care sunt crescuţi de bunica lor, în vârstă de 70 ani.
În această după-amiază, trei dintre aceşti inimoşi salvatori, alături de voluntarul ISU, s-au deplasat la domiciul celor doi copii din comuna Vulcana Băi, pentru a oferi alimente, dulciuri şi obiecte de îmbrăcăminte acestei familii cu o situaţie materială precară.
Astfel de acţiuni umanitare vor continua. Ştim că nu putem face minuni, dar putem întinde o mână de ajutor celor care au într-adevăr nevoie de ea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Dăruieşte un zâmbet de Moş Nicolae"

În cadrul proiectului social „Dăruieşte un zâmbet de Moş Nicolae”, derulat cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în seara de 5 decembrie 2019, aproximativ 200 copii au participat la un spectacol, o masa festivă, au avut parte de surprize şi au primit cadouri. Programul artistic a fost susţinut de copiii de […]