Published On: lun, dec. 9th, 2019

„Dăruieşte un zâmbet de Moş Nicolae”

nichiduta.ro

În cadrul proiectului social „Dăruieşte un zâmbet de Moş Nicolae”, derulat cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în seara de 5 decembrie 2019, aproximativ 200 copii au participat la un spectacol, o masa festivă, au avut parte de surprize şi au primit cadouri.
Programul artistic a fost susţinut de copiii de la Palatul Copiilor Târ-govişte, Centrul Cultural Pucioasa, Centrul Cultural Găeşti, Centrul Cultural Moreni şi Centrul Cultural Titu, iar surprizele şi cadourile au fost oferite cu sprijinul Asociaţiei Părinţilor de la Palatul Copiilor Târgovişte.
În baza protocolului de colaborare încheiat între Palatul Copiilor Târ-govişte, Asociaţia Părinţilor de la Palatul Copiilor Târgovişte şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, la această activitate au participat 95 copii beneficiari de măsură de protecţie specială, care s-au bucurat alături de ceilalţi copii şi de organizatori, în aşteptarea lui Moş Nicolae.
Surprizele continuă pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, cu sprijinul sponsorilor, care vor fi alături de copiii şi adulţii din centre sau aflaţi în familii şi cărora le mulţumim cu această ocazie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro