Școala Răzvad este în plin proces de modernizare

Date:

Se lucrează la Școala Răzvad, lucrările sunt în grafic, administrația locală condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban, a făcut o vizită de lucru pe șantier.

Școala Gimnazială Răzvad este într-un amplu proiect de reabilitare. Elevii au fost relocați la Școala Gorgota, Centrul de zi Răzvad și Școala Valea Voievozilor.
Transportul elevilor este asigurat de către Primăria Răzvad, atât cu microbuzele școlare, cât și cu alte două autobuze contractate de la o societate de transport.
Proiectul „REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE, DOTARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 Investițiile în educație, și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare. Valoarea totală a proiectului este de 8,180,380.60 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 8,016,772.99 lei:

“ Continuăm investițiile în educație!

Astăzi, am verificat lucrările ce se efectuează la Scoala Generală Răzvad, și ne-am asigurat că lucrurile merg în direcția corectă și în ritmul stabilit! Este un proiect foarte important și foarte amplu!

Școala Generală Răazvad a fost data în funcțiune în anul 1987! De atunci și până în prezent nu s-a intervenit niciodată asupra ei, de aceea acest proiect era atât de necesar pentru structura ei cât si pentru dotarea și funționalitatea acesteia.” ,a anunțat primarul Emanuel Spătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 citate memorabile din lumea imobiliarelor de lux

În lumea imobiliarelor de lux, cuvintele sunt mai mult...

Top 4 Tendințe de Modă pentru Sezonul Primăvară-Vară

Fiecare sezon de modă vine cu o schimbare de...

La Bălteni, mascații au intervenit cu focuri de armă 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați...

Polițiștii  dâmbovițeni au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au...