2,4 milioane de lei sub forma unor penalităţi de întârziere, recuperate în Instanţă de Primăria Târgovişte

0 0

Primarul Municipiului largovişte, Cristian Stan, a anunţat că municipalitatea a recuperat o importantă sumă de bani, echivalentul a peste 500000 de euro, sub forma penalităţilor de întârziere. Instanţa a dat câştig de cauză Primăriei largovişte, hotărand sancţionarea constructorului care nu a respectat termenele de execuţie prevăzute prin contractul de lucrări de la Planul Integrat de Dezvoltare Urbană A (zona Micro VI, I.C. Brătianu, Aleea Trandafirilor).
„În cadrul unei executări silite, a declarat primarul Cristian Stan, am recuperat de la SC Delta suma de 2,4 milioane de lei, reprezentând penalităţi pe PIDU A. Este primul dosar încheiat şi mai avem unul, de şase milioane de lei, care se află în primă instanţă, la Tribunalul Dâmboviţa. Este un semnal pe care îl dăm constructorilor care vor să vină la Târgovişte: nu vom tolera niciun fel de rabat de la respectarea termenelor contractuale şi calitatea lucrărilor.”
Mai mult, edilul nu a omis să spună că, începând cu 1 Decembrie, şi constructorul de la şoseaua de centură va intra sub incidenţa penalităţilor de întârziere, care vor fi de 65000 de lei pe zi. O sumă mare, a explicat primarul Cristian Stan, pentru ca primăria să înregistreze o creanţă suficient de mare faţă de constructor, încât să poată face o compensare la ultima situaţie de lucrări.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tinerii fermieri au solicitat 582 milioane de euro pentru investiţii în exploataţii agricole

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a primit aproximativ 14.200 de solicitări de finanţare pentru instalarea tinerilor fermieri în mediul rural, în actualul exerciţiu financiar comunitar. Valoarea fondurilor europene nerambursabile solicitate prin submăsura 6.1 a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) este de peste 582 de milioane […]