2016 vine cu scutiri şi taxe mai mici pentru târgovişteni

cristian stanDupă reducerea taxelor şi impozitelor locale pe bunurile imobile din cartierele Priseaca şi Matei Voievod, Primăria Târgovişte acordă şi în 2016 o serie de facilităţi la plata taxelor şi impozitelor locale. Este vorba despre scutirea de la plata impozitului. Pe locuinţa a proprietarilor care realizează venituri sub salariul minim brut pe economie. Primarul interimar Cristian Stan a vorbit şi despre scutirea de la plata impozitului, pe o perioadă de şapte ani, a proprietarilor care realizează pe propria cheltuială şi în condiţiile respectării legii, a reabilitării termice a locuinţelor. Nu în ultimul rând este vorba despre reducerea tarifelor pentru rezervarea locurilor din parcările de reşedinţă.
Pentru parcările supravegheate video taxa scade de la 440 la 200 lei/an iar pentru parcările de reşedinţă fără sisteme de supraveghere cu camere de luat vederi, taxa scade de la 330 la 120 lei/an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Executivul primăriei sprijină echipele fanion ale CSM Târgovişte

Primarul interimar Cristian Stan şi Ciprian lugulescu, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, au susţinut o conferinţă de presă, scopul fiind prezentarea noilor achiziţii de la echipa de volei feminin dar şi obiectivele pentru actualul sezon. Au mai participat vicepri-marul Cozmin Bozieru şi Gabriel Boriga, voluntar în cadrul CSM. Cristian Stan […]