Zeci de dâmboviţeni vin în audienţă la deputatul Claudia Gilia

Rezolvarea problemelor cetăţenilor şi susţinerea proiectelor de dezvoltare locală se numără printre priorităţile deputatului Claudia Gilia.
Deputatul Claudia Gilia doreşte să aibă un contact eficient cu cetăţenii şi administraţiile locale din judeţ. Deputatul Claudia Gilia are trei cabinete parlamentare la Târgovişte, Băleni şi Moreni şi acordă audienţe în teritoriu tuturor dâmboviţenilor, după un program bine stabilit.
La sfârşitul săptămânii trecute deputatul Claudia Gilia s-a aflat la cabinetul din Băleni unde a discutat cu cetăţenii. Dialogul permanent cu cetaţenii este o responsabilitate pe care şi-a asumat-o de la preluarea mandatului de deputat.
La Băleni, a avut discuţii cu privire la problemele personale ale cetăţenilor, dar şi un dialog aplicat cu viceprimarul şi consilierii PSD cu privire la proiectele administrative care vizează comunitatea. Cetăţenii sunt interesaţi să găsească un mod de rezolvare la problemele pe care le au, iar parlamentarul Claudia Gilia le trimite în mod rapid instituţiilor avizate, spre a fi soluţionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două milioane de euro pentru îmbunătăţirea nivelului de competenţe al personalului medical din Spitalul Judeţean

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „Sănătatea pe primul plan-pregătirea profesioniştilor din sistemul medical în Judeţul Dâmboviţa”, finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Capital Uman. Proiectul are o valoare de 10,85 milioane de lei şi este implementat de Spitalul Judeţean, în […]