Published On: lun, apr. 16th, 2018

Zeci de dâmboviţeni vin în audienţă la deputatul Claudia Gilia

nichiduta.ro

Rezolvarea problemelor cetăţenilor şi susţinerea proiectelor de dezvoltare locală se numără printre priorităţile deputatului Claudia Gilia.
Deputatul Claudia Gilia doreşte să aibă un contact eficient cu cetăţenii şi administraţiile locale din judeţ. Deputatul Claudia Gilia are trei cabinete parlamentare la Târgovişte, Băleni şi Moreni şi acordă audienţe în teritoriu tuturor dâmboviţenilor, după un program bine stabilit.
La sfârşitul săptămânii trecute deputatul Claudia Gilia s-a aflat la cabinetul din Băleni unde a discutat cu cetăţenii. Dialogul permanent cu cetaţenii este o responsabilitate pe care şi-a asumat-o de la preluarea mandatului de deputat.
La Băleni, a avut discuţii cu privire la problemele personale ale cetăţenilor, dar şi un dialog aplicat cu viceprimarul şi consilierii PSD cu privire la proiectele administrative care vizează comunitatea. Cetăţenii sunt interesaţi să găsească un mod de rezolvare la problemele pe care le au, iar parlamentarul Claudia Gilia le trimite în mod rapid instituţiilor avizate, spre a fi soluţionate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro