Sub aburii alcoolului şi fără permis pe şoselele din Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Astfel, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 38 de ani, au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu cu o valoare peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduşi la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.
Totodată, unul dintre şoferi nu deţinea permis de conducere, iar autovehiculul condus nu era înregistrat în circulaţie.
Alţi doi bărbaţi de 24 şi 22 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost surprinşi în timp ce conduceau autovehicule, pe raza loaclităţilor Drăgăeşti-Pământeni şi Moroeni, deşi nu deţineau permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cluburile Sportive Şcolare (CSS) şi Liceele cu Program Sportiv (LPS) îşi reiau activitatea

La sediul Ministerului Tineretului şi Sportului a avut loc o întâlnire de lucru între Monica Anisie, ministrul educaţiei şi cercetării şi lonuţ Stroe, ministrul tineretului şi sportului.Ministerul Educaţiei şi Cercetării a stabilit cadrul pentru reluarea activităţilor în unităţile de învăţământ cu program sportiv suplimentar (cluburi sportive şcolare) şi cele cu […]