Published On: lun, apr. 15th, 2019

SORANA, ÎN FINALĂ LA LUGANO

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu sau calificat în finala probei de dublu de la Lugano, după ce le-au învins cu 6-4, 6-3 în semifinale pe elveţiencele Timea Bacsinszky şi Ylena In-Albon.
Favoritele 3 s-au impus după o oră şi 19 minute şi vor juca în ultimul act al turneului din Elveţia, dotat cu premii de 250.000 de dolari.
Primul set a fost echilibrat în prima parte, dar de la 3-3 româncele s-au desprins la 5-3. Adversarele au recuperat break-ul, dar Cîrstea şi Mitu au încheiat cu 6-4, pe serviciul elveţiencelor.
În setul al doilea, Cîrstea şi Mitu sau detaşat mai repede, de la 2-2 la 52. Bacinszky şi In-Albon şi-au mai făcut o dată serviciul, iar româncele au încheiat cu un game ”alb”.
Cîrstea şi Mitu şi-au asigurat un cec de 6.400 de dolari şi 180 de puncte WTA, ambele urmând să fie în top 100 la dublu de luni.
Româncele îşi vor afla sâmbătă adversarele din finală, după meciul Veronika Kudermetova (Rusia)/Gali-na Voskoboeva (Kazahstan/favorite 1) – Belinda Bencic(Elveţia)/Victoria Kuzmova (Slovacia/cap de serie 4). Pentru ambele jucătoare va fi prima finală din 2019. Cîrstea mai are patru titluri WTA la dublu şi cinci finale jucate, iar Mitu, trei titluri şi o finală.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro