SCANDAL ÎNTRE MORENARUL IVAN ŞI DOUĂ FANE FCSB

Mihai ROŞOIU

Andrei Ivan, jucătorul austriecilor de la Rapid Viena, a terminat partida retur cu FCSB cu scandal. Au fost la marginea terenului înjurături între Andrei Ivan şi două fane ale roş-albaştrilor, care se aflau în zona fotografilor.
După ultimul fluier al englezului Oliver, Andrei Ivan s-a îndreptat spre peluza din spatele porţii austriece pentru a-i saluta pe fanii Rapidului aflaţi în acea zonă. In acel moment s-a lăsat cu înjurături între Andrei Ivan şi două fete aflate în zona fotografilor. Cei aflaţi acolo povestesc că Ivan a fost cel care lear fi înjurat pe cele două femei!
Diferendul a durat aproape un minut şi a fost la un pas să degenereze.. In apărarea celor două fete a intervenit unul dintre fotografii aflaţi în zonă, care a sărit la Ivan pentru a-l apostrofa şi a le apăra pe femei. Noroc cu intervenţia unora dintre forţele de ordine aflate la faţa locului, care l-au îndepărtat pe fotbalistul celor de la Rapid Viena.
Acesta s-a întors acolo pentru a-şi saluta fanii din tribună abia după vreo 10 minute, când zona a devenit mai liberă şi rămăseseră doar jucătorii vienezi şi fanii austrieci din înaltul peluzei.
Andrei Ivan, înjurături
cu două fane! „A vrut să-mi spargă nasul! Crede-mă, frate!”
Andrei Ivan a venit ultimul la interviurile din zona mixtă. A vorbit despre joc, despre ce s-a întâmplat în vestiarul echipei sale la pauză, apoi a luat-o uşor pe culoar spre autocar, acolo unde era aşteptat de colegii săi.
FANATIK.RO a profitat de drumul până la autocar şi a discutat cu Andrei Ivan despre ce s-a întâmplat în zona fotografilor. „Ce să-ţi spun? Am rămas fără cuvinte când cele două fete m-au înjurat. Nu ştiam cum să reacţionez, apoi a venit şi bărbatul acela cu barbă, fotograf parcă era, să mă ia la bătaie. M-am ferit cum am putut şi am plecat repede de acolo! A vrut să-mi spargă nasul! Crede-mă, frate!”, a povestit Andrei Ivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTEANUL VLAD A INTRAT ÎN DIZGRAŢIA FANILOR FCSB

Andrei Vlad are pe conştiinţă golul marcat de Rapid Viena în returul play-off-ului Europa League de pe Arena Naţională, care a cântărit decisiv pentru ratarea calificării lui FCSB în grupele UEL. Fanii vicecampioanei României nu l-au iertat prea uşor, iar la finalul meciului l-au primit cu înjurături şi un cor […]