TÂRGOVIŞTEANUL VLAD A INTRAT ÎN DIZGRAŢIA FANILOR FCSB

Mihai ROŞOIU

Andrei Vlad are pe conştiinţă golul marcat de Rapid Viena în returul play-off-ului Europa League de pe Arena Naţională, care a cântărit decisiv pentru ratarea calificării lui FCSB în grupele UEL. Fanii vicecampioanei României nu l-au iertat prea uşor, iar la finalul meciului l-au primit cu înjurături şi un cor de fluierături şi huiduieli.
Portarul în vârstă de 19 ani a fost de departe cel mai admonestat om de la FCSB, după victoria amară de joi seară. La faza golului marcat de Rapid Viena joi seară pe Arena Naţională, Vlad a plonjat şi a respins o minge şutată dintr-o lovitură liberă, care era departe de cadrul porţii. Balonul a revenit în teren şi a urmat o centrare pentru Sonnleitner, a cărui reluare din cădere nu a putut fi respinsă de pe linia porţii de Bălaşa, care a trimis în plasă.
Mii de oamenii au aşteptat pe jucători în faţa stadionului, după meci, iar Andrei Vlad a fost înjurat şi fluierat de cum a ieşit de pe tunelul dinspre vestiare. Foarte puţini l-au încurajat, în timp ce urca scările autocarului personalizat al roş-albaştrilor. Corul de huiduieli s-a oprit cu greu, abia după ce goalkeeper-ul a dispărut din raza vizuală a mulţimii.
Mihai Roman a fost, în schimb, printre cei mai apreciaţi jucători de la FCSB. În drumul către autocar, autorul celui de-al doilea gol al roş-albaştrilor de joi seară a împărţit autografe în stânga şi în dreapta şi s-a fotografiat cu mai mulţi fani. Suporterii l-au oprit şi pe căpitanul Florin Tănase pentru poze şi autografe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Subscrisa CHINDIA SPRL, reprezentată de ec. VOICHIŢĂ DANIEL în calitate de asociat coordonator, lichidator judiciar în dosarul nr. 911/120/2012 privind pe debitoarea RIMAG EXIM SRL, cod de identificare fiscală 4452548 cu sediul social în Târgovişte, str. Găeşti, nr. 13 B, judeţul Dâmboviţa, număr de ordine în registrul comerţului J15/263/2005,VINDE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ bunuri mobile aparţinând debitoarei -preţ de pornire 105.774 lei (fără TVA).

Subscrisa CHINDIA SPRL, reprezentată de ec. VOICHIŢĂ DANIEL în calitate de asociat coordonator, lichidator judiciar în dosarul nr. 911/120/2012 privind pe debitoarea RIMAG EXIM SRL, cod de identificare fiscală 4452548 cu sediul social în Târgovişte, str. Găeşti, nr. 13 B, judeţul Dâmboviţa, număr de ordine în registrul comerţului J15/263/2005,VINDE PRIN […]