SÂRBOAICELE MALETIC ŞI STOJKOVIC AU SEMNAT CU CSM!

Mihai ROŞOIU

csmAna Costache nu s-a înţeles cu gruparea dâmboviţeană şi nu mai face parte din lotul pregătit de Alexandru luhasz.
Lotul echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal este aproape complet după ce vineri dimineaţă, oficialul târgoviştean lon Dobre a finalizat alte două transferuri. Nou-promovata dâm-boviţeană a ajuns la un acord cu sârboaicele Bojana Stojkovic şi Stanija Maletic, voleibaliste care au mai evoluat în campionatul României, la echipe de primă
ligă.
Bojana Stojkovic este născută pe 29 aprilie 1985 la Belgrad şi evoluează pe postul de extremă. Are 1,84 metri şi 70 de kilograme şi loveşte mingea cu mâna dreaptă. În ultimul sezon, Bojana a evoluat tot în Divizia A1, la CSU Alba Blaj, dar cariera sa este una extrem de interesantă. Sârboaica a câştigat de două ori titlul naţional în ţara sa de origine cu echipa Postar Belgrad, a devenit campioană a Sloveniei cu Nova Branik şi este deţinătoarea a trei cupe ale Serbiei, tot cu Postar Belgrad. În afara echipelor amintite mai sus, Bojana a mai jucat pentru Volley Club Milano (Italia), OK Tent, OK Jedintsvo, ZOK Zeleznicar (toate din Serbia).
Stanja Maletic s-a născut pe 7 mai 1980, la Valjevo (Serbia), iar postul pe care joacă este cel de „centru”. Voleibalista are 1,83 metri şi 64 de kilograme, iar în trecut a mai fost legitimată la la Postar Belgrad, CS Ştiinţa Bacău, Tomis Constanţa, CSU Târgu Mureş, SCM Craiova şi SVS Post Viena. Sârboaica are şi ea un palmares demn de luat în seamă, câştigând titlul în Serbia în trei rânduri (2006, 2007, 2008). Este cvadruplă câştigătoare a cupei din ţara sa natală şi a ajuns până în finala campionatului României cu Tomis Constanţa, în urmă cu 3 ani.
După realizarea acestor transferuri, delegatul Municipalului a declarat: „Nu vom mai realiza foarte multe transferuri. Sunt convins că vor exista voci care vor spune că am făcut risipă de bani, dar vă spun cu mâna pe inimă că aceste transferuri ne-au costat mai puţin decât dacă am fi adus jucătoare din România. Pentru a avea un lot competitiv, mai avem nevoie de un centru şi cred că o să rezolvăm rapid şi această situaţie”. Tot în această perioadă, CS Municipal Târgovişte s-a despărţit de Ana Costache, clubul nefiind în măsură să-i satisfacă pretenţiile financiare ale jucătoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ELIMINARE LA US OPEN

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 19 şi locul 22 WTA, a ratat, joi, calificarea în turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cîrstea a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-1, după o oră şi 24 de minute, […]