Onoare Nord Unirea Ungureni – Voinţa Buciumeni 3-1 (0-1) O repriză secundă excelentă

A.l.
0 0

SPORTDupă ce a învins-o într-un amical, în deplasare, pe Luceafărul Dragomireşti (scor 4-3), formaţia din Ungureni a debutat în noua ediţie de campionat cu o victorie, în faţa propriilor suporteri. A învins, cu 3-1 (0-1), pe Voinţa Buciumeni. Au marcat: M. Dumitru, C. Honciu, Soare, respectiv Calea.
A fost un meci crâncen. Oaspeţii au condus, cu 0-1, prin reuşita lui Calea. Echipa gazdă, condusă de Ciprian Honciu şi Nicu Honciu, a ieşit cu îndrăzneală în atac, dar până la pauză n-a reuşit să înscrie.
După pauză, localnicii au atacat în valuri, presând poarta formaţiei din Buciumeni. Unirea Ungureni a fost mai ordonată în apărare, a combinat mult la mijlocul terenului, a preluat controlul jocului şi n-a cedat iniţiativa până la sfârşit.
Eforturile şi insitenţa amfitrionilor au fost răsplătite cu trei goluri care mai de care mai frumoase, marcate de: M. Dumitru, C. Honciu şi Soare.
în această perioadă, echipa din Buciumeni a jucat haotic, fără inspiraţie.
Meciul a premiat evoluţia curajoasă a echipei locale, care a făcut o repriză secundă excelentă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SÂRBOAICELE MALETIC ŞI STOJKOVIC AU SEMNAT CU CSM!

Ana Costache nu s-a înţeles cu gruparea dâmboviţeană şi nu mai face parte din lotul pregătit de Alexandru luhasz. Lotul echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal este aproape complet după ce vineri dimineaţă, oficialul târgoviştean lon Dobre a finalizat alte două transferuri. Nou-promovata dâm-boviţeană a ajuns la un acord […]