Mascaţii au descins în forţă la braconieri şi traficanţi de droguri

În urma a trei percheziţii efectuate în Dâmboviţa au fost ridicate 388 de comprimate de ecstasy. De asemenea, au fost descoperite o armă de vânătoare deţinută ilegal, două cuţite de vânătoare, un porc mistreţ, un fazan, trei căprioare şi patru câini din rasa ogar.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa au documentat, la data de 16 iunie a.c., activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 34 de ani, din judeţ, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic şi trafic de droguri de mare risc.
Cei trei au fost reţinuţi, iar faţă de doi dintre aceştia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, respectiv cea a arestării preventive pentru 30 de zile.
De asemenea, luni, 15 iunie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dâmboviţa au efectuat trei percheziţii la domiciliile celor în cauză, unde au fost descoperite şi ridicate 388 de comprimate ecstasy, o armă de vânătoare deţinută ilegal, 36 de kilograme de carne, două cuţite de vânătoare, un far cu acumulator, un porc mistreţ, un fazan, trei căprioare şi patru câini din rasa ogar.
Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

SC METAPLAST SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ” Construire Hala de depozitare,accese carosabile si pietonale”, propus a fi amplasat în Oras Titu, Str. Garii, Nr.100 Bis,  județul Dâmbovița. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția […]