Jandarmii, alături de cetăţeni, de Bobotează

Cu ocazia Marii Sărbători a Botezului Domnului (Boboteaza), jandarmii dâm-boviţeni asigură măsurile de ordine publică pe timpul procesiunilor şi slujbelor religioase oficiate la Catedrala Mitropolitană şi Catedrala Eroilor din Municipiul Târgovişte, Mănăstirea Dealu, Mănăstirea Viforâta şi Schitul Peştera.
Totodată, jandarmii vor adopta măsuri specifice astfel încât manifestările tradiţionale prilejuite de obiceiurile anuale „Geavrele de Morteni” şi „Iordanul” ce se vor desfăşura la nivelul judeţului să se deruleze în condiţii de siguranţă, concomitent cu prevenirea faptelor antisociale şi soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite de la cetăţeni.
Având în vedere măsurile adoptate în contextul stării de alertă, Jandarmeria recomandă următoarele:

  • să respectaţi măsurile de protecţie sanitară (purtarea măştii de protecţie, distanţarea fizică) pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2;
  • să respectaţi indicaţiile şi traseele de deplasare stabilite de organizator;
  • să evitaţi aglomerarea la distribuirea Aghiasmei Mari;
  • să solicitaţi, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord implementează un nou sistem de imigraţie din 1 ianuarie 2021

MMPS recomandă cetăţenilor români să se informeze înainte de a călători în această ţară. Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord îşi va asuma pe deplin statutul de stat terţ în relaţia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu România, iar libera […]