Jandarmeria Română şi Asociaţia „Salvatorilor Voluntari 4×4”, acord de colaborare

S-a semnat acordul de colaborare dintre Asociaţia „Salvatorilor Voluntari 4×4” şi Jandarmeria Română, ce are ca principal scop gestionarea unor situaţii cu risc crescut pentru populaţie.
Acordul semnat între Jandarmeria Română şi Asociaţia „Salvatorilor Voluntari 4×4” deschide calea unei colaborări benefice, ce are ca principal obiectiv creşterea eficienţei acţiunilor cu privire la căutarea, salvarea şi evacuarea persoanelor dispărute, rătăcite sau blocate în zone greu accesibile.
Asociaţia „Salvatorilor Voluntari 4×4” vine în sprijinul acţiunilor Jandarmeriei de salvare a cetăţenilor aflaţi în situaţii de risc, participând cu personal specializat, dar şi cu autovehicule offroad cu dotări specifice (trolii, şufe, proiectoare, remorcă). Apreciem că protocolul de colaborare încheiat cu Asociaţia „Salvatorilor Voluntari 4×4” va aduce un plus de siguranţă cetăţenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A DAT FOC SĂ CUREŢE TERENUL, DAR A INCENDIAT ŞI DOUĂ CASE

Un incendiu de vegetaţie are urmări grave în Răcari – satul Mavrodin. Focul, pus cel mai probabil pentru a curăţa terenurile, a scăpat de sub control. Vântul a înteţit focul şi flăcările s-au propagat la două case. Nu sunt victime însă pompierii se luptă cu flările şi acum. În perioada […]