într-un solar din Băleni, cultură de cannabis,depistată de anchetatori

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, sprijiniţi de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au pus în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere în vederea consumului ilicit de droguri de droguri de risc.
fn urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibi-lizat aproximativ 100 de grame de cannabis, 11 fragmente de tulpină susceptibile a conţine fluorescenţă de cannabis, 2 cântare de precizie, 1 grinder, 1 fragment de comprimat de ecstasy, seminţe de cannabis, 8 telefoane mobile, precum şi instrumente necesare creşterii şi dezvoltării plantelor de cannabis.
Investigaţia penală s-a desfăşurat în perioada iunie-iulie a.c., sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, fiind documentată activitatea unui grup infracţional, care acţiona în localităţile Băleni, Dobra, Finta şi Cojasca. Din cercetări a rezultat faptul că trei persoane ar fi înfiinţat, într-un solar situat în extravilanul comunei Băleni, o cultură de cannabis, drogurile obţinute fiind folosite pentru consum propriu şi pentru distribuirea către consumatori.
în activitatea infracţională, atât în ceea ce priveşte traficul, dar şi consumul de droguri, ar fi fost implicate 8 persoane.
La activităţi, au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, fiind asigurat suportul de specialitate de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul

Poliţiei Române.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiectil exploziv, găsit pe malul râului Ialomiţa

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Basarab I” al judeţului Dâm-boviţa a intervenit pentru asanarea terenului, pe malul râului Ialomiţa, de pe raza comunei Dobra.Un cetăţean a anunţat autorităţile după ce a observat un element de muniţie pe malul apei, vizibil după eroziunea unui dig.La locul indicat, […]