Incendiu în dormitorul unui apartament din Târgovişte

Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost alertaţi şi au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament dinTârgovişte (Aleea Trandafirilor).
Sosiţi la locul evenimentului salvatorii lichidat imediat incendiul şi lau evacuat pe proprietar (bărbat în vârstă de 88 ani), predându-l echipajului de ambulanţă SAJ, care l-a transportat la spital.
Pompierii au acţionat şi pentru evacuarea fumului (ventilarea spaţiilor) din apartament şi casa scării.
În urma producerii incendiului au ars câteva lumânări şi parţial un obiect de mobilier (comodă), fiind afumat şi un perete al dormitorului.
Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACŢIUNE PENTRU COMBATEREA PRINCIPALELOR CAUZE GENERATOARE DE ACCIDENTE GRAVE

Viteza, indisciplina pietonilor, a bicicliştilor şi neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor sau pietonilor reprezintă principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Poliţia Română, prin structurile rutiere, a derulat, timp de 7 zile, la nivel naţional, o acţiune pentru siguranţa în trafic.Astfel, în perioada 7 – 13 septembrie a.c., sub coordonarea […]