Published On: joi, dec. 22nd, 2016

În ianuarie, Crucea Roşie organizează curs gratuit de instruire a voluntarilor

nichiduta.ro

Începând cu data de 23.01.2017, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa organizează un nou curs gratuit de instruire a voluntarilor ce doresc să fie membri ai detaşamentelor de intervenţie în caz de dezastre ale Crucii Roşii Române.
Din detaşament NU pot face parte persoanele cu vârsta sub 18 ani sau care care prin atribuţii de serviciu (angajare, contract de colaborare, etc) în structuri guvernamentale sau neguvernamentale de intervenţie în situaţii de urgenţă, trebuie să reprezinte aceste structuri în caz de dezastre.
Persoanele interesate pot obţine mai multe informaţii la sediul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa din Str. A.I. Cuza Nr. 1 Târgovişte, sau
la tel. 0245 211 294.
Directorul Gheorghe Popescu a mai precizat, în acest context, că filiala este autorizată să organizeze şi cursuri de prim ajutor, obligatorii pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare. Aceste cursuri se desfăşoară conform Legii nr. 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă şi sunt recunoscute la nivel european, fiind susţinute de formatori autorizaţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro