Femeile PSD au vizitat Parlamentul României, alături de deputaţii Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan

35 de femei social -democrate din organizaţiile locale de pe Valea Dâmboviţei au vizitat, Parlamentul României , la invitaţia deputatului PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.Cu această ocazie, la sala de şedinţe a Grupului Parlamentar al PSD- Camera Deputaţilor ,femeile social -democrate au avut o întalnire cu deputaţii PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan unde s-au purtat discuţii depre procesul legislativ, despre activitatea pe care parlamentarii o desfăşoară în comisiile parlamentare, despre agenda parlamentară şi despre contextul politic actual.
„M-am bucurat să fiu gazdă, la Camera Deputaţilor, colegelor mele din Organizatiile de femei din zona Valea Damboviţei.
Le-am vorbit despre procesul legislativ, despre activitatea pe care o desfăşurăm în comisiile parlamentare, despre agenda parlamentară şi despre contextul politic actual.
Le MULŢUMESC tuturor pentru interesul arătat şi pentru activitatea pe care o desfăşoară în organizaţiile noastre din comunităţile locale.
îi mulţumesc colegului meu, domnul deputat Corneliu Ştefan, care a fost alături de noi la grupul parlamentar PSD.”, a declarat deputatul Claudia Gilia
Această vizită iniţiată de parlamentarul Claudia Gilia este parte a eforturilor de apropiere a instituţiei legislative de cetăţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea de-a VI - a ediţie a Festivalului Concurs Naţional "Ion Dolănescu" la Târgovişte

Piaţa „Mihai Viteazul” din Târgovişte a găzduit vineri seară, 20 septembrie 2019, cea de-a VI – a ediţie a Festivalului Concurs Naţional „Ion Dolănescu”. Dedicat unuia dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară de pe meleaguri dâmboviţene, evenimentul a adus în faţa iubitorilor de muzică populară nume precum: lonuţ […]