Published On: vin, ian. 11th, 2019

Din cauza unei erori de GPS, trei tineri au fost la un pas de moarte

În urma unui apel prin 112, jandarmii şi poliţiştii au intervenit pentru sprijinirea a trei tineri din Craiova, după ce autoturismul în care se aflau a derapat pe un drum care face legătura între localitatea Vişineşti, judeţul Dâmboviţa şi localitatea Adunaţi, judeţul Prahova. Tinerii intenţionau să ajungă la Câmpina pentru a se înscrie la Şcoala de Agenţi de Poliţie. Însă, din cauza unei erori de GPS au fost direcţionaţi cu autovehiculul pe un drum ocolitor, iar condiţiile meteo nefavorabile şi neadaptarea vitezei au condus la producerea evenimentului.
Ajunşi la faţa locului jandarmii au relaţionat cu tinerii care se aflau în afara oricărui pericol, iar autoturismul a fost repus pe carosabil cu ajutorul unui bul-doexcavator aparţinând primăriei din localitate. Tinerii, viitori poliţişti au fost însoţiţi de jandarmi până în Moreni, de unde şi-au continuat deplasarea spre Câmpina.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>