Published On: lun, iul. 15th, 2019

Deputatul Cezar Preda, bilanţ la final de sesiune parlamentară

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, a avut şi în sesiunea parlamentară recent încheiată o activitate politică susţinută. În plan local, a continuat să fie implicat în viaţa comunităţilor din judeţ, uzitând de toate pârghiile legale avute la îndemână. Cezar Preda a căutat să răspundă solicitărilor venite din partea unor reprezentanţi ai administraţiilor publice locale dar şi de la simpli cetăţeni ai judeţului.
După două treimi din actualul mandat la Camera Deputaţilor, Cezar Preda a prezentat un raport de activitate din care rezultă că a iniţiat şi depus 56 de întrebări şi interpelări, pe teme de interes local şi general.
Dat fiind interesul care îl prezintă pentru dâmboviţeni, amintim că, în prima jumătate a acestui an, deputatul PNL Cezar Preda a făcut demersuri pentru consolidarea pasarelei peste calea ferată de la Găeşti, care pune în pericol siguranţa circulaţiei pe DN 61; modificarea programelor şcolare pentru gimnaziu; salarizarea personalului didactic din cadrul CJRAE; alocarea de fonduri pentru finanţarea învăţământului; Programul pentru şcoli (corn, lapte, fructe); aprobarea planului de şcolarizare; formaţiunile de studiu în învăţământul preuniversitar.
Prin intermediul întrebărilor şi interpelările adresate miniştrilor, Parlamentarul a acoperit o plajă consistentă a problemelor economice şi sociale din judeţ, din domenii precum educaţia, transporturi, sănătate, turism.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>