Programul „Inot la ora de educaţie fizică” va fi gratuit şi accesibil tuturor elevilor din Târgovişte

Cu prilejul unei conferinţe de presă găzduită de Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte, primarul Cristian Stan a reluat tema programului „Înot la ora de educaţie fizică”. Acesta a exprimat speranţa că vor fi cât mai mulţi participanţi şi a spus că programul, aprobat de Consiliul Local Târgovişte, va presupune o bună colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi şcolile care vor dori să participle. Programul va fi gratuit şi este deschis tuturor elevilor din oraş.
Şi directorul Complexului de Nataţie, Ciprian Prisăcaru, a remarcat utilitatea programului şi că trbuie profitat la maxim de această facilitate pe care o au la dispoziţie târgoviştenii, vorbind aici de bazinul olimpic acoperit, care dispune de toate dotările necesare. Susţinerea proiectului va presupune un efort deosebit şi constant dar câştigul pentru sănătatea şi dezvoltarea copiilor este garantat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan: "Îmi fixez un target înalt, nu îmi place şi nici nu vreau să aud despre "evitarea retrogradării"

Luni, ora 18.00, Chindia joacă la Mediaş cu Gaz Metan, formaţie care a încheiat sezonul 2018-2019 pe locul 7. Antrenorul roş-albaştrilor, fostul internaţional Viorel Moldovan, a vorbit astăzi despre obiectivele echipei în acest campionat, transferurile efectuate în pauza competiţională şi a prefaţat într-un mod optimist jocul de la Mediaş. Mai […]