CHINDIA, VICTORIE MARE CU MEDIAŞ. Chindia Târgovişte – Gaz Metan Mediaş 1-0 (0-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti). Fără spectator
A marcat: D. Florea (min.47) CHINDIA: Aioani – C. Dinu, Piţian, Fomba, M. Ioniţă – Neguţ, V. Raţă, Dumitraşcu, Yameogo – D. Popa, Florea REZERVE: D. Moldovan, Neicuţescu, Negrea, Atanase, Berisha, Cherchez ABSENŢI: A. Şerban, Dulca, Iacob (indisponibili), Corbu (accidentat)

ANTRENOR: Emil Sandoi
GAZ METAN (4-1-4-1): Buzbuchi -Butean, Larie, Baco, Velisar – Matias – R. Romeo, Oct. Deaconu, Valente, P. Costea – D. Cardoso
REZERVE: Pleşca, Trif, Horşia, Loembet, Ciocan, Sambu, Alceus, Da Silva Iliveira, Chamed
ABSENT:Dogaru (indisponibil) ANTRENOR: Jorge Costa

Chindia Târgovişte s-a impus în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 10, după un meci care s-a activat abia după pauză.
Elevii lui Emil Săndoi au marcat repede după pauză, au mai avut o şansă uriaşă de a se desprinde, după care şi-au făcut singuri viaţa grea din momentul în care Dumitraşcu a fost eliminat, pentru un fault grosolan.
După primele 45 de minute în care s-a înregistrat câte o ocazie la fiecare poartă, partida s-a animat în partea a doua. Golul marcat de Daniel Florea, minutul 47, după o mare gafă a lui Matias care i-a dat o pasă practic lui Neguţ, i-a ajutat pe dâmboviţeni să fie mult mai lucizi la finalizare.
Peste doar trei minute, 50, Popa ia pasat ideal lui Yameogo şi acesta a ratat incredibil. Se juca într-o singură direcţie, numai că intrarea criminală a lui Dumitraşcu asupra lui Chamed, din minutul 57, a fost sancţionată cu roşu şi Chindia a pierdut din elan.
Medieşenii au încercat să revină în joc şi au avut o mare oportunitate. Matias ar fi putut să-şi repare greşeala, numai că lovitura sa de cap a fost scoasă în corner de Aioani.
S-a terminat 1-0 pentru Chindia, care se află acum într-o zonă liniştită a clasamentului, în timp ce la Mediaş criza

se acutizează.
Min. 90. Final de meci! Min. 77. Ocazie pentru Gaz Metan! Yuri trimite mingea cu capul spre poarta târ-goviştenilor, însă portarul Mihai Aioani respinge în corner Min. 57. Cartonaş roşu pentru Denis Dumitraşcu, după o intare dură asupra lui Nasser Chamed! Chindia Târgovişte rămâne în inferioritate numerică Min. 51. Ocazie uriaşă pentru Chindia Târgovişte! Blaise Yameogo a primit o pasă splendidă din partea lui Daniel Popa, însă fotbalistul din Burkina Faso trimite mingea direct în portarul Alexandru Buzbuchi
Min. 47. Gol Chindia Târgovişte! Daniel Florea trimite mingea, cu capul, direct în poarta lui Alexandru Buzbuchi. Min. 46. A început repriza a doua! Min. 45+1. Finalul primei reprize! Min. 32. Ocazie pentru Chindia Târgovişte! Cristian Neguţ a trimis un şut puternic din coţul careului, însă portarul Alexandru Buzbuchi a reuşit să reţină mingea, cu puţine emoţii Min. 27. Dumitru Cardoso loveşte mingea cu capul, însă nu prinde spaţiul porţii Min. 19. Meciul este unul anost, lupta dintre cele două echipe având loc, în principal, la mijlocul terenului Min. 1. Fluier de start!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SANDOI, BUCUROS, DAR REALIST

Deşi Chindia Târgovişte se află, pentru moment, pe locul cinci în Liga 1, tehnicianul Emil Săndoi le atrage atenţia elevilor săi că obiectivul lor este să se salveze de la retrogradare în acest sezon.„Ne-am confruntat cu serioase probleme, câţiva jucători infectaţi, jucători importanţi pentru noi, care de când au venit […]