SANDOI, BUCUROS, DAR REALIST

Mihai ROŞOIU
0 0

Deşi Chindia Târgovişte se află, pentru moment, pe locul cinci în Liga 1, tehnicianul Emil Săndoi le atrage atenţia elevilor săi că obiectivul lor este să se salveze de la retrogradare în acest sezon.
„Ne-am confruntat cu serioase probleme, câţiva jucători infectaţi, jucători importanţi pentru noi, care de când au venit au jucat titulari. În meciul de astăzi, la un moment dat, nu mai aveam mijlocaşi centrali, a trebuit să jucăm cu un atacant mijlocaş central, improvizaţiile pe care le-am făcut astăzi au fost de domeniul fantasticului.
Cred că a fost o victorie meritată. Chiar dacă Gaz Metan a dominat teritorial şi se vede că au făcut nişte achiziţii foarte bune individual, dacă stăm să ne gândim la ocazii, numărul nostru a fost mai mare şi mai clare.”, a concluzionat, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi.
Săndoi a comentat şi despre eliminarea lui Denis Dumitraşcu, din minutul 57: „Şi el este relativ o improvizaţie, şi el a jucat mijlocaş central astăzi şi la începutul reprizei a doua, în terenul adversarului, să ai o astfel de intrare, să nu poţi să te controlezi, putea să ne coste. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, nu ne apucăm acum să ne îmbătăm cu apă rece.”.
Chindia Târgovişte a învins Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, într-o partidă din etapa cu numărul şapte din Liga 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Daniel Florea, în minutul 47.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLACĂRA, REMIZĂ ALBĂ LA ROŞIORI. Municipal Roşiori - Flac[ra Moreni 0-0

Stadion: Municipal-Roşiori. Fără spectatoriRoşiori: Priseceanu- Eana, Neaga, Sitaru, Diallo, Nica-Ciochină (69 Pencea), Constantinescu (87 Gherghiceanu), Vintilă (69 Parghel)-Radu, Emmanuel (90 + 1 Ciobanu). Antrenor: Romulus Ciobanu. Flacăra: Duţă- Matei, Floricel, Vîrtej, Cernea- Constantin, G.Negrea- Păun (77 Niţă), Calofir, Niculăescu (77 Drăgan)-Pătulea (68 Iliescu). Antrenor: Gabi Paraschiv. Cartonaşe galbene: Nica (17), […]