Published On: mie, iul. 17th, 2019

Cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

nichiduta.ro

Poliţiştii dâmboviţeni au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Astfel, un bărbat de 55 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Târgovişte, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, alţi doi bărbaţi, care nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule, au fost surprinşi în trafic, la volanul unor autoturisme.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie rurală Petreşti au oprit pentru control, pe raza localităţii Şelaru, un tractor condus de un tânăr de 19 ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta tracta o remorcă neînmatriculată în circulaţie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro