BikeXpert Alpine Challenge la Pucioasa

Sâmbătă, 8 Septembrie 2018, la Pucioasa, are loc BikeXpert Alpine Challenge, o competiţie de Mountain Bike ce îşi propune să susţină un stil de viaţă energic şi să promoveze ciclismul ca un mod sănătos şi ecologic de petrecere a timpului liber, în Subcarpaţii de Curbură şi în Munţii Leaota.
Anul acesta, BikeXpert Alpine Challenge va găzdui pentru a doua oară Campionatul Naţional de Maraton pentru Mountain Bike.
Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliştilor amatori şi profesionişti ce doresc să-şi testeze abilităţile pe două roţi, într-un cadru natural de neuitat. Ca şi în anii trecuţi, s-au pregătit două trasee pentru copii, unul de 16 km şi unul de tip XCO, amenajat în parcul oraşului Pucioasa.
În premieră, anul acesta s-a pregătit o categorie specială pentru riderii care vor să participe la concurs cu biciclete electrice.
Traseu: 72km / 39km / Race E-Bike / Copii 16km / Copii
XCO
O parte din banii obţinuţi la BikeXpert Alpine Challenge din taxele de înscriere vor fi donaţi către MagiCAMP, special pentru copiii cu afecţiuni oncologice, lângă Pucioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate finale BAC sesiunea de toamnă: 224 de candidaţi din Dâmboviţa au promovat examenul

La a doua sesiune de Bacalaureat 2018, la cele trei centre de examen din judeţul Dâmboviţa s-au înscris 1083 candidaţi, proveniţi dintre absolvenţii care nu au susţinut examenul din diverse motive (corigenţă, neprezentare la probe etc.) sau participanţii la sesiunile anterioare care nu au reuşit să obţină note sau medii […]