Bănuit de viol, reţinut de poliţiştii din Găeşti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 31 de ani, din Raciu, bănuit de comiterea infracţiunii de viol, faptă prevăzută de art. 218 din Codul Penal.
In urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii de 8 spre 9 martie a.c., bănuitul, în timp ce se afla într-un autoturism împreună cu o tânără de 18 ani, pe raza localităţii Dragodana, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu persoana vătămată fără consimţământul acesteia.
Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiuni pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi reprezentanţii celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au continuat acţiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.Astfel, peste 4.500 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti […]