APIA: Din martie se primesc cereri de sprijin pentru servicii de silvomediu

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură începe sesiunea 4 de depunere a Cererilor de sprijin pentru „Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor” în cadrul Măsurii 15, SubMăsura 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu” din PNDR 2014 – 2020.
Perioada de depunere a cererilor de sprijin este 01 martie – 17 mai 2021, ora 16:00, cu posibilitatea depunerii până în data de 11 iunie 2021, ora 16:00, cu aplicarea de penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere la sumele la care beneficiarul ar fi avut dreptul în cazul în care cererea ar fi fost depusă până în termenul de 17 mai.

Cererile de sprijin depuse în termenul menţionat, pot fi modificate până la data de 31 mai 2021, cu posibilitatea depunerii formularelor de modificare până în data de 11 iunie 2021, ora 16:00, cu aplicarea de penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere la sumele la care beneficiarul ar fi avut dreptul în cazul în care modificarea ar fi fost depusă până în termenul de 31 mai.
După avizarea dosarului tehnic de către Garda Forestieră, solicitanţii pot depune, la Centrele Judeţene APIA, cererile de sprijin însoţite de documentele specificate în Ghidul solicitantului.
Alocarea financiară pentru sesiunea 04/2021 este de 22.318.866 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNFRÂNGERE LA LIMITĂ PENTRU CHINDIA FCSB - CHINDIA TÂRGOVIŞTE 1-0 (1-0)

Stadion: Arena Naţională. Fără spectatori A marcat Olaru (min.23)ECHIPELE DE START: FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Haruţ, Nedelcu, Radunovici – Oaidă. Şut, Olaru -Moruţan, Fl. Coman, Oct. Popescu Rezerve: Straton, V. Creţu, Miron, Simion, Vukusic, Perianu, I. Cristea, Vână, Buziuc Antrenor: Toni Petrea Chindia: Aioani – Căpuşă, Iacob, Piţian, […]