Acţiune a poliţiştilor de ordine publică pe linie de pază

Poliţiştii de la ordine publică din Dâmboviţa au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori, furnizorilor de utilităţi şi societăţilor comerciale, precum şi pentru îmbunătăţirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie.
De asemenea, acţiunile de control au avut ca obiectiv şi informarea factorilor responsabili din cadrul unităţilor cu privire la necesitatea adoptării cerinţelor minimale de securitate. Poliţiştii au controlat 51 de obiective şi şapte autospeciale destinate transportului de valori monetare, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Indisciplina bicicliştilor, sancţionată de poliţişti

Poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de efective de ordine publică, au acţionat pentru identificarea şi sancţionarea bicicliştilor care nu respectă normele rutiere. Astfel, au fost aplicate 416 sancţiuni contravenţionale, dintre care 206 pentru abaterile comise de biciclişti. Vă informăm că, în perioada ianuarie-martie 2018, pe raza judeţului Dâmboviţa, indisciplina bici-cliştilor […]