Published On: joi, nov. 21st, 2019

A fost redeschisă Grădiniţa nr. 15

nichiduta.ro

Mai devreme cu două luni decât era prevăzut în contractul de lucrări a fost făcută recepţia şi redeschisă Grădiniţa nr. 15. A fost şi o mică festivitate cu acest prilej iar părintele vicar eparhial lonuţ Ghibanu, având alături mai mulţi preoţi şi diaconi, a săvârşit slujba de sfinţire. Au participat primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga, vicepri-marii Monica Ilie şi Cătălin Rădules-cu, cadrele didactice şi şefi de direcţii din Primăria Târgovişte. Proiectul de reabilitare şi modernizare a obiectivului a avut o valoare de 3,346 milioane de lei şi a fost finanţat prin Programul Naţional de dezvoltare locală.
Primarul Cristian Stan a amintit că, la începutul acestui an, la Târ-govişte a început un program ambiţios de reabilitare a 11 instituţii de învăţământ din oraş, Grădiniţa nr. 15 fiind primul obiectiv finalizat. A scos în evidenţă faptul că lucrările au fost încheiate mai devreme şi a mulţumit părinţilor şi personalului pentru înţelegerea acordată, dat fiind disconfortul generat prin relocarea activităţii pe perioada lucrărilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro