Lupta împotriva COVID-19 la Corbii Mari

Date:

La nivelul comunei dâmboviţene Corbii Mari, începând din noaptea de joi spre vineri, străzile, trotuarele şi locurile de joacă sunt spălate/dezinfectate cu o soluţie pe bază de clor. Este o nouă măsură de prevenţie în lupta împotriva COVID-19 la Corbii Mari. Este vorba de domeniul public, de un spaţiu pe care îl folosesc toţi locuitorii comunei. Menţinerea curată şi dezinfectarea străzilor şi trotuarelor este o măsură care îi va ajuta în această luptă.
„Nu este nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ţinem cont de această pandemie şi să respecte o serie de reguli, mai ales cele privind

igiena personală, a mâinilor în special, şi să evităm aglomeraţiile. Să stăm acasă şi să evităm deplasările dacă situaţia nu o impune.”, a transmis primarul comunei Corbii Mari, lonuţ Bănică.
În judeţul Dâmboviţa nu există niciun caz de coronavirus, se află în izolare la domiciliu 559 persoane asimpto-matice, au ieşit din izolare la domiciliu 208 persoane, se află în carantină, în spaţiile identificate în acest sens, 38 de persoane şi au fost testate 53 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmboviţa, rezultatele sosite până în prezent, dintre acestea, fiind negative.
Fiţi responsabili!
Staţi în casă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cardurile de alimente sunt  încărcate zilele acestea cu o nouă tranșă de 250 de lei

 Cardurile de alimente (tichete sociale) sunt  încărcate cu o...

Zilele județului Dâmbovița: Concerte, artificii și emoție în Parcul Chindia

Zilele județului Dâmbovița au încheiat cu succes cea de-a...

Incendiu, la o  hală din Răcovița

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 00:02 la...