Dpt. Oana Vlăducă (Pro România), îl taxează dur pe Ludovic Orban: „Un om pentru care instituţia Parlamentului nu înseamnă nimic!”

Date:

„Camera Deputaţilor a adoptat săptămâna trecută proiectul de lege care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masă de la 15,18 lei la 20 de lei. Votul este decizional, astfel că propunerea legislativă merge la promulgare, la şeful statului, a amintit deputatul Pro România Oana Vlăducă, într-o conferinţă de presă.
În favoarea proiectului s-au înregistrat 267 de voturi „pentru”. Toţi reprezentanţii grupurilor parlamentare s-au exprimat în favoarea acestuia. Proiectul de lege modifică în acest sens art. 14 din Legea nr. 165/2018: „Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 20 de lei”, prevede proiectul de lege. Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 martie.”
Mai departe, parlamentarul Pro România a criticat dur reacţia primului ministru demis Ludovic Orban, pe acest subiect: „Întrebat cum comentează decizia Camerei Deputaţilor de a majora, în calitate de for decizional, valoarea nominală a tichetelor, premierul a declarat, ATENŢIE: O să facem calculele. Eu atâta neruşinare şi nesimţire n-am văzut în viaţa mea. Fiecare zi în care acest Parlament ia decizii este un motiv în plus să îl facă pe orice român să înţeleagă că e nevoie de alegeri anticipate. Au respins şi prorogarea termenului de intrare în vigoare a dublării alocaţiilor.
Acesta este primul ministru al României. Un om pentru care instituţia Parlamentului nu înseamnă nimic, un om pentru care separaţia puterilor în stat e ceva care-l încurcă.
Prin tot ce face şi tot ce spune, dl. Orban arată că şi-ar dori un Parlament decorativ. Ne-a dovedit asta prin dispreţul cu care a trecut bugetul naţional sau cele 25 de ordonanţe de urgenţă. Acum e deranjat că Parlamentul adoptă legi. Dar

cine-aţi vrea să le adopte, dle Orban? Aţi mai răsfoit Constituţia de când v-a pus dl. Iohannis în scaun? Nu e acesta un atac nepermis din partea unui prim ministru la Parlament?
Apoi, exprimarea. Îi face neruşinaţi şi nesimţiţi pe parlamentarii care au votat, deşi au votat pentru şi deputaţii PNL!!! E incredibil modul în care a ajuns să se comporte acest partid / adică votează un proiect ca să nu dea rău la popor, iar apoi preşedintele partidului îi face nesimţiţi pe ceilalţi din celelalte partide, ca şi cum ai lui nici n-ar exista. E ireal. România a încăput pe mâna unui premier atât de ridicol…”, a declarat Oana Vlăducă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...