Dpt. Oana Vlăducă (Pro România), îl taxează dur pe Ludovic Orban: „Un om pentru care instituţia Parlamentului nu înseamnă nimic!”

„Camera Deputaţilor a adoptat săptămâna trecută proiectul de lege care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masă de la 15,18 lei la 20 de lei. Votul este decizional, astfel că propunerea legislativă merge la promulgare, la şeful statului, a amintit deputatul Pro România Oana Vlăducă, într-o conferinţă de presă.
În favoarea proiectului s-au înregistrat 267 de voturi „pentru”. Toţi reprezentanţii grupurilor parlamentare s-au exprimat în favoarea acestuia. Proiectul de lege modifică în acest sens art. 14 din Legea nr. 165/2018: „Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 20 de lei”, prevede proiectul de lege. Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 martie.”
Mai departe, parlamentarul Pro România a criticat dur reacţia primului ministru demis Ludovic Orban, pe acest subiect: „Întrebat cum comentează decizia Camerei Deputaţilor de a majora, în calitate de for decizional, valoarea nominală a tichetelor, premierul a declarat, ATENŢIE: O să facem calculele. Eu atâta neruşinare şi nesimţire n-am văzut în viaţa mea. Fiecare zi în care acest Parlament ia decizii este un motiv în plus să îl facă pe orice român să înţeleagă că e nevoie de alegeri anticipate. Au respins şi prorogarea termenului de intrare în vigoare a dublării alocaţiilor.
Acesta este primul ministru al României. Un om pentru care instituţia Parlamentului nu înseamnă nimic, un om pentru care separaţia puterilor în stat e ceva care-l încurcă.
Prin tot ce face şi tot ce spune, dl. Orban arată că şi-ar dori un Parlament decorativ. Ne-a dovedit asta prin dispreţul cu care a trecut bugetul naţional sau cele 25 de ordonanţe de urgenţă. Acum e deranjat că Parlamentul adoptă legi. Dar

cine-aţi vrea să le adopte, dle Orban? Aţi mai răsfoit Constituţia de când v-a pus dl. Iohannis în scaun? Nu e acesta un atac nepermis din partea unui prim ministru la Parlament?
Apoi, exprimarea. Îi face neruşinaţi şi nesimţiţi pe parlamentarii care au votat, deşi au votat pentru şi deputaţii PNL!!! E incredibil modul în care a ajuns să se comporte acest partid / adică votează un proiect ca să nu dea rău la popor, iar apoi preşedintele partidului îi face nesimţiţi pe ceilalţi din celelalte partide, ca şi cum ai lui nici n-ar exista. E ireal. România a încăput pe mâna unui premier atât de ridicol…”, a declarat Oana Vlăducă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MOLDOVAN Şl-A TAXAT JUCĂTORII DUPĂ EŞECUL CU VOLUNTARI

Viorel Moldovan (47 de ani) a reacţionat, la finalul meciului Chindia – FC Voluntari 1-2, şi a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul din Ploieşti. Cătălin Ţîră a dat lovitura în prelungiri, iar antrenorul echipei din Târgovişte spune că acum să va ocupa să le ridic moralul […]