Se lucrează de zor la asfaltarea străzilor şi reţeaua de apă

Date:

În primăvara anului 2016, a mers din poartă în poartă şi le-a propus concetăţenilor un proiect ambiţios: „împreună construim viitorul comunei Răzvad!”.
Răzvădenii l-au girat cu votul şi a ajuns în fruntea localităţii, dar totodată, edilul Emanuel Spătaru şi-a luat angajamentul că va realiza investiţii majore pentru comunitate, care să contribuie radical la dezvoltarea infracturii – drumuri asfaltate, poduri, şcoală, gradiniţă, dispensar, reţea de apă, canalizare, iluminat public modern.
La acest moment, se lucrează la asfaltarea străzilor: Bisericii – Răzvad de Jos, Lt. Marinescu, Ing. Bruneanu, strada Gării, Feţe şi DC 16 (drumul principal din satul Gorgota). Vorbim despre 8,8 km de asfalt pe străzile: Bisericii (Răzvad de Jos) Fete, Gării, DC16 (Răzvad-Gorgota), Lt. Marinescu, Ing. Bruneanu (tronsoanele din Aleea Mănăstirii), în valoare de 4 milioane lei finanţat prin AFIR, măsura 7.2.
Şi pe DJ 719, Răzvad -Târgovişte ce tranzitează comuna Răzvad se execută ample lucrări de modernizare de către CJ Dâmboviţa prin LDP Dâmboviţa.
La nivelul comunei Răzvad a fost finalizată o altă investiţie importantă cu finanţare prin AFIR. Este vorba despre podul de pe strada Poiana Mare, sat Gorgota. Proiectul are o valoare de aproximativ 600.000 de lei prin AFIR.
Lucrările la extinderea reţelei de apă potabilă în satul Gorgota sunt aproape de finalizare. Proiectul privind extinderea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota, este unul dintre proiectele cu finanţare prin PNDL 2. Este vorba despre realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei. în cadrul proiectului s-au realizat 8 km de reţea de apă, o staţie de tratare a apei, un rezervor de 250 de metri cubi care în situaţii de avarii va asigura furnizarea apei potabile. Nu în ultimul rând, investiţia vizează şi relizarea branşamentelor gratuite a tuturor gospodăriilor la reţeaua de apă iar citirea consumului de apă se va face de la distanţă prin transmisie radio.
în luna august vor demara şi lucrările la proiecul „Extindere Reţea de Canalizare în Valea Voievozilor şi Răzvad” inclusiv branşamente la limita de propietate în valoare de 12,7 milioane lei finanţat prin PNDL.
Chiar dacă s-a întârziat din cauza birocraţiei, în luna august, cel mai sigur, vor începe şi lucrările ce vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Valea Voievozilor. Investiţie finanţată prin PNDL II, lucrările acestui proiect sunt în valoare de 1.615.145,91 lei, cu o durată de execuţie de 12 luni.
De la preluarea mandatului, 27 iunie 2016, primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban, Consiliul Local Răzvad şi aparatul Primăriei au muncit în fiecare zi cu încredere şi determinare pentru a rezolva cât mai multe din problemele comunităţii iar rezultatele se văd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Evoluția prețurilor la asigurările RCA

Evoluția prețurilor la asigurările RCA (Răspundere Civilă Auto) în...

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...